ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑΡΙΑ

eurimac-factory-1crds

Η EURIMAC είναι μια joint venture εταιρεία, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της γνωστής Ελληνικής εταιρείας ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ Α.Ε. που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 1939 και της εταιρείας EURICOM S.p.a., Ιταλικού ομίλου βιομηχανιών σε ζυμαρικά,άλευρα και ρύζια. Ιδρύθηκε το Μάιο του 1996 στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς και απασχολεί ένα ιδιαίτερα ειδικευμένο εργατικό δυναμικό με μακρόχρονη εμπειρία στην παραγωγή ζυμαρικών.

EURIMAC ΠΛΗΡΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και έχει πραγματοποιήσει σημαντικότατες επενδύσεις για την κατασκευή ενός εργοστασίου ζυμαρικών τελευταίας τεχνολογίας, εφαρμόζοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας.

ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Από το τέλος του 2006 έχει ολοκληρωθεί δίπλα στο εργοστάσιο ζυμαρικών και μύλος επεξεργασίας σκληρού σίτου, μια επένδυση τελευταίας τεχνολογίας που είχε σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας του σιμιγδαλιού και του κόστους παραγωγής, καθιστώντας τη βιομηχανία 100% καθετοποιημένη.

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Το εργοστάσιο παραγωγής ζυμαρικών κτίστηκε το 1997 στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998. Είναι ένα από πιο τεχνολογικώς εξελιγμένα εργοστάσια ζυμαρικών στην Ευρώπη και διαθέτει τέσσερις γραμμές παραγωγής συνεχούς ροής, 2 για μακρά ζυμαρικά και 2 για κοντά ζυμαρικά. EURIMAC ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΗ συνολική παραγωγική δυναμικότητα του συγκροτήματος σε ετήσια βάση, ανέρχεται στους 72000 τόνους ζυμαρικών. Οι υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, παράγουν υψηλής ποιότητας ζυμαρικά, για την ελληνική και ξένη αγορά. Η εταιρεία έχει επίσης κάνει σημαντικές επενδύσεις και για την πλήρη αυτοματοποίηση της παραγωγής και της συσκευασίας των ζυμαρικών, γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του παραγωγικού κόστους.

quality-warehouse1ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η EURIMAC έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε ότι αφορά την πλήρη αυτοματοποίηση του τμήματος συσκευασίας για τους διάφορους τύπους ζυμαρικών που παράγει, ενώ από τον Ιούνιο του 2010 αποπερατώθηκε και λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, αποθήκη 9.000 παλετοθέσεων, μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας πέραν των πωλήσεων ζυμαρικών στην Ελληνική αγορά, είναι η εξαγωγή ζυμαρικών σε περισσότερες από 45 χώρες και στις 5 Ηπείρους, είτε σε μάρκες δικές της είτε σε αυτές των συνεργατών της (private label).

ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η EURIMAC έχει πιστοποίηση κατά EN ISO 9001:2008, EN ISO 22000:2005 (HACCP), IFS 5 (International Food Standards), BRC και παράγει υψηλής ποιότητας ζυμαρικά. Για τη διαδικασία της παραγωγής των ζυμαρικών η βιομηχανία EURIMAC χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με ξηραντήρια από ανοξείδωτο ατσάλι (ASI 316) όπου επιτυγχάνονται θερμοκρασίες πάνω από 85°C (Μέθοδος UHT) και εξασφαλίζονται υψηλότατα επίπεδα υγιεινής, με αποτέλεσμα η σύνθεση της πρωτεΐνης του σταριού να παραμένει σταθερή, το άμυλο να μην υφίσταται αλλοιώσεις και τα παραγόμενα ζυμαρικά είναι πλήρως παστεριωμένα και να μην λασπώνουν κατά το μαγείρεμα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Επωνυμία Εμπορική ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ
 • Επωνυμία Νομική ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ Α.Ε.
 • Δραστηριότητα Παραγωγή Ζυμαρικών
 • Οδός / αρ. Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς
 • Πόλη Κιλκίς
 • Τ.Κ. 61100
 • Δήμος Κιλκίς
 • Νομός_ Κιλκίς
 • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
 • Τηλ. (κέντρο) 23410 72164
 • Fax 23410 72160
 • Ιστότοπος www.eurimac.gr