ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

ΒΗΜΑ 1Δημοσίευση των στοιχείων της επιχείρησης στην ενότητα "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ"

Η κάθε επιχείρηση έχει την δυνατότητα να επιλέξει την μορφή παρουσίασης, δημιουργώντας ένα προσωποποιημένο και ταυτόχρονα μοναδικό περιβάλλον, προσαρμοσμένο απόλυτα στην εταιρική της επικοινωνία.

Η δημοσίευση των βασικών στοιχείων μίας επιχείρησης μέσα από το ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δεν περιέχει κόστος.

Για να ενημερωθείτε για ταπροσφερόμενα προγράμματα και τα κόστη Δημοσίευσης επιλέξτε ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ"

ΒΗΜΑ 2 : Παρουσίαση προϊόντων της επιχείρησης στην ενότητα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ"

Η ενότητα αυτή παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον μια και έχει το υψηλότερο ποσοστό επισκεψιμότητας του ιστότοπου. Παρέχει την δυνατότητα αναλυτικής παρουσίασης του προϊόντος προσφέροντας στον επισκέπτη στοιχεία ενημέρωσης τα οποία δεν περιέχονται στην ATL (Above the line) επικοινωνία του προϊόντος. Ιδιαίτερης σημασίας είναι επίσης το γεγονός ότι το προϊόν αποκτά τον δικό του χώρο στο διαδίκτυο μέσα από τις Μηχανές Αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κ.λ.π.) επιτυγχάνοντας, με την ανάλογη διαχείριση SEO, από πλευράς, υψηλές θέσεις κατάταξης.

Για να ενημερωθείτε για τα κόστη Δημοσίευσης επιλέξτε ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ"
Για περισσότερες διευκρινήσεις επιλέξτε ΔΙΕΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

BHMA 3 :   Αξίοποίηση του Προγράμματος email Marketing "ΑγοράΖΩ"

Αποτελεί το ουσιαστικότερο εργαλείο πρόωθησης & προβολής το οποίο προσφέρει το www.agorazoellinika.org στις επιχειρήσεις. Aφορά την ολοκληρώση της ενέργειας μετά την δημοσίευση των στοιχείων της επιχείρησης στην ενότητα "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" και την παρουσίαση των Προϊόντων στην ενότητα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ" Mε την αποστολή του προσκαλούμε τους αποδέκτες του αποστελόμενου e-newsletter να επισκεφτούν τις σελίδες με τα προϊόντα της επιχείρησης.

Η χρήση του Προγράμματος E-mail Marketing "ΑγοράΖΩ" προσφέρει δυνατότητες αξιοποίησης ενός σημαντικού αριθμού εργαλείων όπως η δημιουργία πελατολογίου, η στοχευμένη πώληση κ.λ.π. μέσα από την επεξεργασία των πληροφοριών που αποκτώνται από τα στοιχεία επισκεψιμότητας όσων αποδεκτών άνοιξαν το email και "διάβασαν" τις σελίδες της επιχείρησης και των προϊόντων της.

Για να ενημερωθείτε για τα κόστη χρήσης του Προγράμματος επιλέξτε ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ e-Marketing "αγοράΖΩ"

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε  τηλ.  210 61 97 490, κιν. 6944 31 69 83 η στείλτε email στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.