ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ "αγοράΖΩ Ελληνικά"

Το “αγοράΖΩ ελληνικά” είναι ο δικτυακός τόπος για να γνωρίσετε καλύτερα τις Ελληνικές επιχειρήσεις τα Ελληνικά προϊόντα. Είναι ένας σύγχρονος διαδραστικός χώρος στον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στο περιεχόμενο του.

Για να γραφτείτε μέλος επιλέγετε το "ΕΓΓΡΑΦΗ ΙΔΙΩΤΩΝ" το οποίο εμφανίζεται στο βασικό μενού του ιστιότοπου (δεύτερη επιλογή από δεξιά). Για την εγγραφή σας απαιτείται η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) ενώ προαιρετικά μπορείτε να καταχωρήσετε το επώνυμο και το όνομά σας. Τα μέλη θα λαμβάνουν το “ενημερωτικό δελτίο” (newsletter) με όλα τα νέα που θα προστίθενται στο agorazoellinika.org.Η Εγγραφή Μέλους δεν περιέχει κόστος.
Η περιήγηση σας στο www.agorazoellinika.org γίνεται τόσο με την χρήση του “βασικού μενού” (μπλε χρώμα) όσο και με το κάθετο μενού (γκρι χρώμα) το οποίο εμφανίζεται στο αριστερό μέρος του ιστότοπου. Οι βασικές ενότητες είναι:ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ταξινομημένες ανά κατηγορίας δραστηριότητας
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ταξινομημένα ανά κατηγορία χρήσης.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο χώρο αυτό μπορείτε να διαβάσετε νέα, άρθρα, παρουσιάσεις κ.α.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Στο χώρο αυτό μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας επιλέγοντας το τμήμα το οποίο σας ενδιαφέρει να ασχοληθεί με το θέμα σας. Για γενικά θέματα επιλέξτε το “Διοίκηση” (info) και εμείς θα φροντίσουμε να ενημερωθεί ο υπεύθυνος για το θέμα σας. Για κάθε ερώτημα σας θα σας απαντάμε το αργότερο μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή του.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΙΔΙΩΤΩΝ: Στον χώρο αυτό μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας σαν μέλος του "αγοράΖΩ Ελληνικά"
Μπορείτε να μας ενημερώσετε για Ελληνικές Επιχειρήσεις και Ελληνικά Προϊόντα τα οποία δεν αναφέρονται στην ενότητα “ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ”& “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» και τις οποίες εσείς γνωρίζετε, στέλνοτας μας μήνυμα μέσα από το “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”. Στην περίπτωση που θέλετε να καταχωρήσετε μία επιχείρηση, σαν εκπρόσωπος της, επιλέξτε το «ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ».
Για την αποστολή "Αρθρων" και "Ειδήσεων" μπορείτε να χρησιμοποιήστε το email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για τις παρατηρήσεις σας και πιθανά παράπονα για εταιρεία ή προϊόν μπορείτε να στείλετε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για να γίνετε συνεργάτης του "αγοράΖΩ ελληνικά" στείλτε το Βιογραφικό σας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας