Οδηγός Εξαγωγών για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

"Οδηγό Εξαγωγών για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις" εξέδωσε πρόσφατα η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο Οδηγός περιλαμβάνει κατατοπιστικές λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την εξωστρέφεια και τον ανταγωνισμό, καθώς και τους οργανισμούς που στηρίζουν τις εξαγωγές των ελληνικών επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas και τις υπηρεσίες που παρέχει γα την ενίσχυση των επιχειρήσεων με βάση την έρευνα και την καινοτομία. Η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης κα τα μέσα για τη διεθνοποίηση των ΜΜΕ παρουσιάζονται αναλυτικά.

Στο τελευταίο κεφάλαιο του Οδηγού παρουσιάζονται χρηματοδοτικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις: τα καινοτόμα προγράμματα 2007-2013, ο μηχανισμός υψηλής ανάπτυξης και καινοτομίας για τις ΜΜΕ, τα δανειακά μέσα της ΕΕ και τα προγράμματα που διαμορφώνονται για την περίοδο 2014-2020.
Σχετικοί Σύνδεσμοι:
Οδηγός Εξαγωγών για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
Πηγή: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.