Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 336

Orange Grove: Νέες αιτήσεις μέχρι και τις 15 Μαρτίου


Νέες αιτήσεις από ομάδες με επιχειρηματικές ιδέες ή startup εταιρείες δέχεται μέχρι και τις 15 Μαρτίου το Orange Grove, το "εκκολαπτήριο" που έχει δημιουργήσει για νέους επιχειρηματίες η ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι το Orange Grove εκτός από φιλόξενους χώρους εργασίας προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, εκπαιδευτικά σεμινάρια και διάφορες άλλες εκδηλώσεις, καθώς και πρόσβαση σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής καθοδήγησης με μέντορες.


Ένας "πορτοκαλεώνας" ελληνοολλανδικής υποστήριξης των startups

Το Orange Grove συνεργάζεται με μεγάλες ελληνικές και ολλανδικές εταιρείες όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Philips, η Interamerican, η Coco-Mat, η KLM, η FrieslandCampina, η ABN-Amro, η Wind, η Felix BNI και άλλες, καθώς και με εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, το Πολυτεχνείο του Νταλφτ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε ομάδες με καινοτόμα, βιώσιμα και ηθικά επιχειρηματικά σχέδια έτοιμα να μετατραπούν σε επιχείρηση ή σε startups που έχουν ιδρυθεί από το 2011 και μετά. Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από έως και πέντε άτομα κάτω των 35 ετών, ενώ προτεραιότητα δίνεται σε ομάδα με "δεσμούς" με την Ολλανδία (σπουδές, πελάτες, συνεργασίες) ή που ενδιαφέρονται να ανοίξουν έναν "δίαυλο" επικοινωνίας με το ολλανδικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι νέοι επιχειρηματίες που θα φιλοξενήσει το Orange Grove

Κάθε ομάδα που επιλέγεται παραμένει για τουλάχιστον έξι μήνες στο πρόγραμμα, ενώ στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού με τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες, υπάρχει κόστος συμμετοχής 100 ευρώ ανά μήνα.

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες και τους τρόπους κατάθεσης αίτησης στο πρόγραμμα, πατώντας εδώ. Η φιλοξενία των νέων ομάδων θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2014.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.