Συμμετoχή της KLEEMANN σε Διεθνείς Εκθέσεις Ανελκυστήρων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της KLEEMANN στις Διεθνείς Εκθέσεις Ανελκυστήρων: “Liftex International 2013” και “Lift Expo Russia 2013” οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο και την Μόσχα αντίστοιχα, με την παρουσία μεγάλων εταιριών του κλάδου και την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών.

Και οι δύο εκθέσεις αποτελούν σημεία αναφοράς για τη βιομηχανία ανελκυστήρων διεθνώς δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να έρθουν σε επαφή και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή της “Liftex International 2013” η έκθεση παρουσίασε αυξημένο αριθμό εκθετών και αύξηση της τάξεως του 20% από πλευράς επισκεπτών. Αντίστοιχα, την “Lift Expo Russia 2013” επισκέφθηκαν πάνω από 4.500 επαγγελματίες του κλάδου από 28 χώρες.

Ειδικότερα στη “Liftex International 2013” η KLEEMANN παρουσίασε τους πράσινους ανελκυστήρες KLEEMANN Green Edition για μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως 50%. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις ολοκληρωμένες προτάσεις της εταιρίας για την ανακαίνιση του ανελκυστήρα τους καθώς επίσης και να σχεδιάσουν το δικό τους θάλαμο μέσα από την εφαρμογή www.designyourlift.com σε μια γιγάντια οθόνη αφής που ήταν τοποθετημένη στο περίπτερο της KLEEMANN.

Όσον αφορά στη “Lift Expo Russia 2013” το περίπτερο της KLEEMANN είχε μεγάλη επισκεψιμότητα ως αποτέλεσμα της πολύ ισχυρής παρουσίας της εταιρίας στην αγορά της Ρωσίας. Στα πλαίσια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου του ανελκυστήρα με στόχο τη διείσδυση της εταιρίας στις αγορές των όμορων χωρών. Στην έκθεση αυτή η KLEEMANN έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των υψητάχυτων ανελκυστήρων (high-speed lifts) οι οποίοι με ταχύτητα 3.5 μέτρα/δευτερόλεπτο (m/s) και μέγιστη διαδρομή 120 μέτρα (m), προσφέρουν τώρα ιδανική λύση στις νέες κατασκευαστικές απαιτήσεις των χωρών αυτών ελαχιστοποιώντας το χρόνο διάνυσης μεγάλων κάθετων αποστάσεων.

Το επόμενο ραντεβού της KLEEMANN έχει οριστεί για τις 15-18 Οκτωβρίου 2013 στην “Interlift 2013” στο Augsburg της Γερμανίας η οποία αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 19.000 επισκέπτες από 54 χώρες και θεωρείται η σημαντικότερη έκθεση του κλάδου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.