Γευσιγνωσία στα Ιωάννινα από οινοποιούς της Νεμέας

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας και ο Δήμος Νεμέας στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους οινοποιούς της Ζώνης Νεμέας να προβάλλουν τα προϊόντα τους μ' έναν αποτελεσματικό τρόπο σ' όλη την ελληνική αγορά, αποφάσισαν συνεχίζουν τον επιτυχημένο θεσμό "Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας" που διοργανώνουν κάθε χρόνο στην πόλη τους, με εκθέσεις και σ' όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Έτσι τη Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου οι Οινοποιοί της Νεμέας θα βρίσκονται στα Ιωάννινα διοργανώνοντας μια Έκθεση - Γευσιγνωσία στο Grand Serai Hotel από 17:00 έως 21:00.

Είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εκδήλωση στα Ιωάννινα, αφού οι οινοποιοί της Νεμέας αισθάνονται την ανάγκη να επισκεφθούν την πόλη, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη εκδήλωση, το Φεβρουάριο του 2013 και την πολύ ζεστή υποδοχή που γνώρισαν από τους κατοίκους των Ιωαννίνων.

Στην έκθεση που απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες της περιοχής, οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν, σχεδόν στο σύνολό τους, τα κρασιά Ονομασίας Προέλευσης ΝΕΜΕΑ, από τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη των Βαλκανίων και το Αγιωργίτικο, μια από τις πιο φημισμένες και δυναμικές ερυθρές ποικιλίες της Ευρώπης.

Κυρίως θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να γνωριστούν με τους ίδιους τους οινοποιούς που θα έρθουν στην πόλη των Ιωαννίνων για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους.

Είναι μια κίνηση που συμβάλλει στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας για τα ελληνικά προϊόντα, σαν αντίδοτο στην οικονομική κρίση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.